System Volume Information...

Windows

0 svar · 212 visningar · startad av lindroos

Medlem sedan nov. 200020 inlägg
Trådstart#1

läggs till på ett usb-minne som jag pluggar in i en maskin med w2k. Varför läggs det till? Är inte det en xp-grej för återställning?. Hur som helst så vill jag inte ha återställning på mitt usb-minne, hur får jag bort funktionen? Kan inte hitta något som kan relateras till systemåterställning för w2k.

251 ms totalt · 4 externa anrop · v20260731065814-full.d34c6d5a
126 ms — deklarationer (db)
0 ms — hämta statistik (cache)
121 ms — hämta tråd, inlägg och bilagor (db)
125 ms — ändringar (db)