För att datorn ska fatta måste du göra som datorn vill. Datorn vill att du ska klicka så här:
Tools -> Folder Options -> View -> Apply to All Folders.
5 svar · 177 visningar · startad av edebro
Faan vad irriterande. Jag har ställt in det så att statusfältet ska synas i t ex Internet Explorer och Utforskaren(Explorer). Men den verkar inte fatta att den ska stanna kvar där.
Sen om jag t ex öppnar ett nytt fönster eller stänger IE så försvinner den igen.
Hjälp nån
För att datorn ska fatta måste du göra som datorn vill. Datorn vill att du ska klicka så här:
Tools -> Folder Options -> View -> Apply to All Folders.
okej.....men så hade jag det redan.
Nån annan som har nåt förslag
Jo, avmarkera "Remember each folder's view setting" också.
okej...jag trodde det var samma sak.
Altså att det Swey skrev i första och andra inlägget altså
Men var går man in på Tools då....??
Ingen som har svenska versionen som kan översätta eller nåt.
Hmm.
Tools = Verktyg
Folder Options = Mappalternativ
View = Visning
Apply to All Folders = Använd i alla mappar