Ultraedit, undo efter replace all?

Webbutveckling

1 svar · 367 visningar · startad av beiker

Medlem sedan juli 200194 inlägg
Trådstart#1

Har idag konverterat från EditPlus till UltraEdit efter att ha varit trogen i par år, bestämde mig helt enkelt för att börja gilla UE för den har ju så grymma features.

MEN...

Vid en "replace all" går det inte att köra "undo"... har jag missat någon inställning eller är det verkligen så? Märkligt med tanke på hur bra allt annat är.... nån som vet?

tjipp

/b

Medlem sedan dec. 19992 615 inlägg
#2

Jag har inte använt UE men du kan ju alltid stänga "filen" utan att spara.... :) Med risk för att förlora andra ändringar :(

254 ms totalt · 4 externa anrop · v20260731065814-full.d34c6d5a
128 ms — deklarationer (db)
0 ms — hämta statistik (cache)
122 ms — hämta tråd, inlägg och bilagor (db)
118 ms — ändringar (db)