Sharepoint: om en användare tas bort?

Webbutveckling

0 svar · 1 193 visningar · startad av Dryden

Medlem sedan aug. 200218 625 inlägg
Trådstart#1

Vi kör Sharepoint 2007 och har börjat rodda en del i användare- och behörighetsträsket. Där har vi fastnat. Vi har stött på ett antal användare som inte längre behövs och där fastnat på ett par frågor:

- Vad händer med versionshistorik om en användare som berörs där tas bort? Försvinner versionen som användaren skapat?
- Om en användare utvecklat säg ett arbetsflöde, är det då möjligt att det finns en sådan koppling mellan flödet och användaren att flödet upphör att fungera korrekt om användaren försvinner?

378 ms totalt · 4 externa anrop · v20260731065814-full.d34c6d5a
125 ms — deklarationer (db)
119 ms — hämta statistik (db)
130 ms — hämta tråd, inlägg och bilagor (db)
123 ms — ändringar (db)