---
title: "Dessa jävla spammare..."
type: "forum-thread"
url: "https://www.webforum.nu/amne/smaprat/98032-dessa-jävla-spammare"
topic: "Småprat"
topic_url: "https://www.webforum.nu/amne/smaprat"
author: "Bire"
published: "2004-02-23T12:35:27.000Z"
updated: "2004-02-25T23:01:41.000Z"
replies: 24
views: 896
page: 1
pages: 2
language: "sv-SE"
site: "webForum — webforum.nu"
rights: "Upphovsrätten till varje inlägg tillhör dess författare."
attribution: "Citera som: webForum, https://www.webforum.nu/amne/smaprat/98032-dessa-jävla-spammare"
---

# Dessa jävla spammare...

_Sida 1 av 2._

## #1 — Bire, 2004-02-23T12:35Z

> **Idioten bakom företaget via E-post skrev:**
>
> Hej,
> 
>  
> 
> Tack för visat intresse för vår produkt UNIVERSAL TRANSLATOR.
> 
> Vi har haft glädjen att konstatera att du försökt beställa produkten, men att beställningen av någon orsak inte färdigbehandlats.
> 
>  
> 
> Det kan bero på ett fel vid kreditkortsregistreringen, eller på att du inte vill betala med kreditkort via internet.
> 
> Om det kan finnas andra orsaker som vi kan hjälpa till att lösa går det bra att kontakta oss via e-post.
> 
>  
> 
> Om du inte vill betala med kreditkort via internet kan inbetalningen göras till vårt svenska postgirokonto.
> 
> När vi registrerat inbetalningen skickar vi ditt exemplar av Universal Translator.
> 
> Glöm inte att ange namn och adress.
> 
>  
> 
> Kontoinformation:
> 
>  
> 
> Stargate
> 
> Frejgatan 13
> 123 45 Stockholm
> Sverige
> 
>  
> 
> Kontonr: 35 58 36-8
> 
>  
> 
> Med vänlig hälsning
> 
> Stargate AS
> 
>  
> 
>  
> 
> Om du fått det här e-brevet av misstag eller om du inte vill ha mer e-post från oss, kan du klicka här för att bli struken från våra register.

 

Hur FAN kan dom vara så in i helvete korkade???
<post@stargate-as.com> är avsändarens adress om nån vill leka lite..

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/98032

## #2 — Mc Fetto, 2004-02-23T12:39Z

Vet inte hur man leker, men skulle gärna gjort det...

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1284879

## #3 — Pace, 2004-02-23T12:43Z

> Kontonr: 35 58 36-8

Om jag inte misstar mig så är postgirots nummerserie för enskilda firmor.

\*spelar märkvärdig\*

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1284883

## #4 — Bire, 2004-02-23T12:58Z

Det finns naturligtvis inget registrerat företag med det namnet i Sverige..

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1284903

## #5 — Pace, 2004-02-23T13:00Z

Man behöver inte registrera namn för att ha ett företag.

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1284905

## #6 — Bire, 2004-02-23T13:01Z

> **Pace skrev:**
>
> Man behöver inte registrera namn för att ha ett företag.

Förtydligande: Det FINNS inget sådant företag registrerat i Sverige..

Varken namnet eller adressen stämmer med det som står i mailet.

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1284908

## #7 — stoffe-2k, 2004-02-23T13:06Z

Frejg. 13 har dessutom 11 420 som postnummer ... :OO ;) :e

> Du sökte på: 
> Postgironummer: 3558368  
>        Resultat:     Ny sökning 
> Inga kontohavare matchar dina sökvillkor.

> Du sökte på: 
> Kontohavare: stargate  
>        Resultat  (antal svar 1)        Ny sökning  
>        Postgironummer:  27 08 40-2  
> STARGATE BRAND GROUP AB 
> BOX 334, 551 15 JÖNKÖPING

> Query the RIPE Whois Database
> Search for 64.28.29.164
> (...)
> role:         Priority Telecom Hostmasters
> address:      Priority Telecom N.V.
> address:      Beech Avenue 100
> address:      1119 PW Schiphol-Rijk
> address:      The Netherlands
> phone:        +31 20 778 2500
> fax-no:       +31 20 778 2600
> trouble:      <abuse@prioritytelecom.com>

\*har måndags tråkigt på jobb\*

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1284910

## #8 — Rikard, 2004-02-23T13:18Z

> **Bire skrev:**
>
> > **Pace skrev:**
> >
> > Man behöver inte registrera namn för att ha ett företag.
>
> 
> Förtydligande: Det FINNS inget sådant företag registrerat i Sverige..
> 
> Varken namnet eller adressen stämmer med det som står i mailet.

Stargate **AS** tyder väl på att det är ett danskregistrerat bolag?

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1284912

## #9 — BlueSaint, 2004-02-23T13:21Z

<http://www.stargate-as.com/>

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1284913

## #10 — stoffe-2k, 2004-02-23T13:25Z

Tror mer på Norge.

Head Office Norway Stargate A/S Stavernsveien 15 N-3264 Larvik Norway Phone
: 47 33120800 Fax : 47 33120731 E-mail: <post@stargate.as> <https://www.stargate-as.com>

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1284915

## #11 — Bire, 2004-02-23T13:36Z

Dom får hålla till vart dom vill, tom till höger i helvetet om dom vill..

Mail till abuse är skickat redan.. ;)

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1284917

## #12 — mikul, 2004-02-23T19:55Z

Jag har det programmet hemma :P

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1285070

## #13 — Okkido, 2004-02-24T08:05Z

"Bruksanvisning hämtas vid att klicka här."

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1285232

## #14 — Vimp, 2004-02-24T08:32Z

> **mikul skrev:**
>
> Jag har det programmet hemma :P

Verkar som om någon har trott på vad det står i mailet :OO

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1285240

## #15 — mikul, 2004-02-24T11:32Z

Nä.. Men farsan köpte det för ett år sen för att försöka lära sig spanska lite mer :P

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1285307

## #16 — Vimp, 2004-02-24T11:39Z

> **mikul skrev:**
>
> Nä.. Men farsan köpte det för ett år sen för att försöka lära sig spanska lite mer :P

 :stud  §e

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1285312

## #17 — :stefan:, 2004-02-25T11:59Z

> **Rikard skrev:**
>
> > **Bire skrev:**
> >
> > > **Pace skrev:**
> > >
> > > Man behöver inte registrera namn för att ha ett företag.
> >
> > 
> > Förtydligande: Det FINNS inget sådant företag registrerat i Sverige..
> > 
> > Varken namnet eller adressen stämmer med det som står i mailet.
>
> 
> Stargate **AS** tyder väl på att det är ett danskregistrerat bolag?

Schweiz kör väl också med AS?

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1285854

## #18 — Bire, 2004-02-25T12:06Z

Det finns AS även i Falun...

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1285856

## #19 — @nders, 2004-02-25T12:08Z

AS är nog ett generellt spammar-suffix, som kommer av den gamla klassikern *Vi är AS, AS, AS, riktiga jävla AS, AS AS!*. Det är en kul låt, som har en sån där härlig Scooter-monoton text.

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1285858

## #20 — Lime, 2004-02-25T14:36Z

Jag har en bekräftelsetjänst som behöver hårdtestas. Bekräftelse ska gå till kunden vid beställning. Behöver bara göra en liiiiten ändring så kan jag skicka en anonym bekräftelse till AS:en också.

Jo, glömde jag att nämna att det är ca 4000 kunder som i snitt lägger 3 beställningar om dagen? :-D

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/1285944

---

Tråden på webben: https://www.webforum.nu/amne/smaprat/98032-dessa-jävla-spammare  
Nästa sida: https://www.webforum.nu/amne/smaprat/98032-dessa-jävla-spammare/page2.md
