---
title: "www.brimba.com"
type: "forum-thread"
url: "https://www.webforum.nu/amne/smaprat/34291-www-brimba-com"
topic: "Småprat"
topic_url: "https://www.webforum.nu/amne/smaprat"
author: "Wiberg"
published: "2001-12-24T21:40:00.000Z"
updated: "2002-06-03T19:56:09.000Z"
replies: 19
views: 498
page: 1
pages: 1
language: "sv-SE"
site: "webForum — webforum.nu"
rights: "Upphovsrätten till varje inlägg tillhör dess författare."
attribution: "Citera som: webForum, https://www.webforum.nu/amne/smaprat/34291-www-brimba-com"
---

# www.brimba.com

## #1 — Wiberg, 2001-12-24T21:40Z

Fick precis följande mail.

> Hi
>
> I visited [WWW.BRIMBA.NU,](http://WWW.BRIMBA.NU,)  and noticed that you're not listed on some search engines! I think we can offer you a service which can help you increase traffic and the number of visitors to your website.
>
> I would like to introduce you to TrafficMagnet.net. We offer a unique technology that will submit your website to over 300,000 search engines and directories every month.
>
>    
>
> You'll be surprised by the low cost, and by how effective this website promotion method can be. 
>
> To find out more about TrafficMagnet and the cost for submitting your website to over 300,000 search engines and directories, visit [www.TrafficMagnet.net.](http://www.TrafficMagnet.net.)  
>
> I would love to hear from you. 
>
>
> Best Regards,
>
> Christine Hall 
> Sales and Marketing 
> E-mail: christine@trafficmagnet.net  <http://www.TrafficMagnet.net>

Vad är det nu som Brimpa har blandat in mig i... ;)

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/34291

## #2 — Bire, 2001-12-24T23:55Z

Brimba är en mycket ful fisk... Du bör passa dig för den killen!

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/549748

## #3 — jorgen, 2001-12-25T01:24Z

Det har jag med fått ett par gånger, senast idag. :(

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/549749

## #4 — Simpa, 2001-12-25T02:14Z

Vem är den där Spammern brimpa ;) §e

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/549750

## #5 — oelbal, 2001-12-25T12:24Z

EY!

Sånt där har jag ju också fått, fast det var ett tag sedan...

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/549751

## #6 — Racerankan, 2001-12-25T12:31Z

De mailen har jag fått ett flertal gånger om både wF och wA och alla möjliga andra sidor.

Förmodligen är det en spindel som kollar upp sidan och sen skickar mailen till ett gäng emailadresser den hittar på sidan.

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/549752

## #7 — sgtpepper, 2001-12-25T12:39Z

Ni som har fått mail från TrafficMagnet, kan inte ni kika i mail-huvudet och plita ned vilken mail-server mailet skickades ifrån?

Jag håller på och pillar på en liten grej som kollar av ett IP mot ett flertal spärrlistor på nätet för att ta reda på om IP:t används för att spamma och det vore kul att testa med en riktig spammer istället för det test-IP som man kan använda :)

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/549753

## #8 — Wiberg, 2001-12-25T12:48Z

> X-Auth-No: 
> Return-Path: \<trafficmagnet.net!return\>
> Received: from ns4.trafficnet.net \[211.101.236.180\] by smtp1.home.se
> 	with Novonyx SMTP Server $Revision:   2.74  $; Mon, 24 Dec 2001 22:25:00 +0100 (ECTD)
> Received: from sendmail (\[211.101.236.29\])
> 	by ns4.trafficnet.net (8.11.6/8.11.6) with SMTP id fBOLXjj11550
> 	for \<filip.wiberg@home.se\>; Tue, 25 Dec 2001 05:33:47 +0800
> Message-Id: \<200112242133.fBOLXjj11550@ns4.trafficnet.net\>
> From: Christine Hall \<return@trafficmagnet.net\>
> To: "filip.wiberg@home.se" \<filip.wiberg@home.se\>
> Subject: [WWW.BRIMBA.NU](http://WWW.BRIMBA.NU) 
> Date: Tue, 25 Dec 2001 5:31:37 +0800
> X-Mailer: CSMTPConnection v2.17
> MIME-Version: 1.0
> Content-Type: multipart/related; boundary="5346626b-d580-4317-a136-ba7869e6deda"
> Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
> Reply-To: Christine Hall \<christine@trafficmagnet.net\>

Vassego! :)

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/549754

## #9 — sgtpepper, 2001-12-25T12:54Z

Tackar!

Dom fanns med i två av de åtta spärrlistor jag frågade.

Märkligt att de inte var listade i fler, men det är kanske bara en tidsfråga :).

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/549755

## #10 — Racerankan, 2001-12-25T14:01Z

Tyvärr så sparar inte jag på onödiga mail så mina är slängda men om jag får en ny så ska du få headern.

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/549756

## #11 — Brimba, 2001-12-26T18:02Z

Jag har varit med om att personer förut fått liknande mail som innehåller mitt domännamn. Likväl har jag fått samma mail, men då gällande webforum.nu

Varför och hur TrafficMagnet väljer ut sina siter har jag ingen aning om, men det vore relativt trevligt att veta varför de har min domän i sina mailutskick till personer som inte berör domänen.

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/549757

## #12 — laidback, 2002-06-02T12:57Z

aarrghh!
nu har trafficmagnet spammat mig, angående min domän, jag vet inte hur många gånger! helt hysteriskt jobbigt. 

kan jag göra nåt, mer än att filtrera bort dom direkt i outlook?

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/688566

## #13 — Ingrid, 2002-06-02T13:12Z

Be någon annan filtrera bort skiten
(så slipper du se.. )

\- Förbjud! :i

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/688572

## #14 — caze, 2002-06-02T15:51Z

likande skit får jag i inboxen ständigt...   x(

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/688611

## #15 — Tengblad, 2002-06-02T23:55Z

Jag klarar mig helt från spam :D

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/688810

## #16 — Bire, 2002-06-03T05:52Z

Jag säger bara: Ms Outlook :)

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/688832

## #17 — webtomten, 2002-06-03T05:58Z

jag får bara en massa spam till min telia adress :( men som tur använder jag den inte lika ofta längre :)

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/688834

## #18 — Brimba, 2002-06-03T06:01Z

Är detta reklam för en hemsida?

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/688838

## #19 — Selle, 2002-06-03T13:14Z

Det verkar så :OO
Typ topicen anser jag vara det iaf ;)

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/689007

## #20 — laidback, 2002-06-03T19:56Z

Nej, detta är mest ett desperat utrop av frustration över otäcka spammare, iaf från min sida.

Permalänk: https://www.webforum.nu/p/689224

---

Tråden på webben: https://www.webforum.nu/amne/smaprat/34291-www-brimba-com
