Trådstart#1
Hej alla underbara kunskapskällor!
Jag har en liten fundering runt sekretessen i MSN.
Om jag tar bort en kontakt ur min lista samt blockerar
denne så dyker kontakten upp i Verktyg/Alternativ/
Sekretess i det högra fältet. Nu är det så att jag vill få
bort kontakten ifråga OCH förhindra denne att se när jag
går online PLUS att jag inte vill ha kontakten i nämnda fält.
Någon som vet hur jag skall göra? Bockar jag inte i "blockera"
så ser ju kontakten mig även om jag tar bort denne ur listan.
Förslag någon?
Allt utom "byt klient" beaktas.
Förste person med lösning belönas med "svaret accepterat av sneeze"
Det ni!