webForum webForum sponsras med lina och serverplats av Binero AB

Gå tillbaka   webForum > Användning > Hårdvara > Hemelektronik, mobiltelefoner och prylar

Hemelektronik, mobiltelefoner och prylar Ett forum för övriga diskussioner om hårdvara, såsom mobiltelefoner, tv-apparater, htpc och annan hemelektronik.

Svar
 
Trådverktyg Visningsalternativ
Äldre 2006-04-16, 11:42   #1
richardjoha
Medlem
 
richardjohas avatar
 
Registrerad: 2005-10-16
Ort: Jönköping
Inlägg: 747
Lösningar: 1
fråga SIM Inaktivt?

Kan inte använda min 3 mobil.. det står SIM Inaktivt och funkar alltså inte ringa mm... vad beror det pp.. någon?
__________________
Been THeRe, Done THaT..
richardjoha besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Äldre 2006-04-16, 12:17   #2
:stefan:
Moderator
 
:stefan:s avatar
 
Registrerad: 2000-04-28
Ort: Bromma
Inlägg: 8 002
Lösningar: 92
Såg står det i min gamla mobil med mitt gamla Teliakort nu när min nya mobil med nya simkortet från 3 började funka efter nummerporteringen.

Antingen är det bara ett tillfälligt fel eller så finns det ett nytt simkort med ditt mobilnummer aktiverat nånstans skulle jag tro.
__________________
My motor is stalled but my wheels are still spinning.
:stefan: besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Äldre 2006-04-16, 12:24   #3
richardjoha
Medlem
 
richardjohas avatar
 
Registrerad: 2005-10-16
Ort: Jönköping
Inlägg: 747
Lösningar: 1
Citat:
:stefan: skrev:
Såg står det i min gamla mobil med mitt gamla Teliakort nu när min nya mobil med nya simkortet från 3 började funka efter nummerporteringen.

Antingen är det bara ett tillfälligt fel eller så finns det ett nytt simkort med ditt mobilnummer aktiverat nånstans skulle jag tro.
så antingen är det bara ett tillfälligt fel eller så har mitt SIM blivit kapat?

lurigt...
__________________
Been THeRe, Done THaT..
richardjoha besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Äldre 2006-04-16, 13:25   #4
:stefan:
Moderator
 
:stefan:s avatar
 
Registrerad: 2000-04-28
Ort: Bromma
Inlägg: 8 002
Lösningar: 92
Jag säger som när jag jobbade på Telias kundtjänst...
Testa med ditt simkort i en annan mobil och någon annans simkort i din mobil, men använd samma operatör med tanke på ev spärrar. Genom den manövern ser man vad det är som kan tänkas strula, kortet eller mobilen.

Min 3-mobil funkar, så det är inte nåt lokalt fel här i stan iaf...
__________________
My motor is stalled but my wheels are still spinning.
:stefan: besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Äldre 2006-04-16, 13:33 Markerad som löst av richardjoha   #5
richardjoha
Medlem
 
richardjohas avatar
 
Registrerad: 2005-10-16
Ort: Jönköping
Inlägg: 747
Lösningar: 1
nu funkar det igen, ringde kundtjänst men de såg inte något fel heller... och aldeles nyss så bara hoppade den igång ingen.. tack ändå!
__________________
Been THeRe, Done THaT..
richardjoha besöker inte forumet just nu   Svara med citat
Svar
webForum > Användning > Hårdvara > Hemelektronik, mobiltelefoner och prylar

Trådverktyg
Visningsalternativ

Forumregler
Du får inte posta nya trådar
Du får inte posta svar
Du får inte bifoga filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är av
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är i GMT +1. Klockan är nu 04:43.


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © webForum