Meddelande

Minska
No announcement yet.

Farlig feminism eller starka mansgrupper

Minska
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Show
Clear All
new posts

  • Farlig feminism eller starka mansgrupper

    Redigerat med anledning av webForums regler §2.
    Synpunkter angående detta beslut, ta kontakt med Del Pero alternativt forumledarna.

    Del Pero
    Forumledare, webForum
    Last edited by Del Pero; 2003-09-04, 21:00.

  • #2
    Tja, det är ju faktiskt ett problem att en del ensamma pappor får sitt umgänge saboterat. Fast jag har inte råkat ut för det, men jag känner en och en annan pappa som har / haft strul med umgänget. Men sen finns det ju även pappor som använder barnen som vapen mot kvinnan så nån generalisering i skuldbörda är FEL... tycker nog att den där länken snarare förvärrar situationen än ger empati åt papporna. Det som jag reagerat över länge är den bristande förståelsen som är i samhällets byråkratiska kvarnar gentemot papporna... Å ena sidan ska papporna ta för sig, å andra sidan är de "olämpliga" som vårdnadshavare utan nån speciell anledning.

    Men vad som är "farligast" är väl snarare de vuxna som agerar egotrippat - oavsett om de är mamma eller pappa (!)

    ------------------
    Ancilla, face mea laganum!

    Kommentera


    • #3
      Jag håller med dig Pew

      Läste en undersökning Från SCB i tidningen Kupe och där stod det att 1/3 av de män som inte var hemma med sina barn var det pga att kvinnorna inte ville att männen skulle vara hemma med barnen....

      Men vad är det som säger att män inte kan ta hand om barn eller städa? Jag tror att min pojkvän är bra mycket bättre på det än vad jag är.Nä framför mer upplyckrade könsroller så att varje indevid kan göra det den är bra på,utan att männsikor runt omkring höjer på ögonbrynen eller tycker det är konstigt.

      Och gärna fler vuxna runt barnen.(det vet ni att jag har skrivit om tidigare)

      ------------------
      Emma Goldmans gravplats - liberty will not descend itself onto a people, a people must raise themselves to liberty

      [Redigerat av the-teacup den 01 dec 2001]
      Emma Goldmans gravplats - liberty will not descend itself onto a people, a people must raise themselves to liberty

      Kommentera


      • #4
        Jag är trött på alla till synes oskyldiga postningar som skrivs i frågeform av folk som egentligen har en egen politisk agenda.

        Vafan, om ni vill idka propaganda, gör då det på ett öppet sätt och sluta att skriva låtsasfrågor där svaret redan är utstakat av er själva. Jag är trött på alla feministhatare, pseudorasister, anarkistungar och annat märkligt folk som sitter och skriver förtäckt propaganda i frågeform, skriv en insändare i tidningen i stället.

        Anders34: Det som är farligast i samhället är feministiska mansgrupper beväpnade med israeliska Galil-automatkarbiner, dom är ruskigt läskiga.

        ------------------
        det finns ingen.info tillgänglig.

        "inside every human being there's an american trying to get out".

        Kommentera


        • #5
          sgtpepper!

          Kommentera


          • #6
            Tja, eftersom "nodaddy" själv har uttalat sig om att han "ångrar att han inte klippte till hårdare" eller nåt sånt så skulle jag vilja säga att han är farligast... Mansgruppen han tillhör har tyvärr inte så hög trovärdighet.

            ------------------
            Bättre vara tyst och verka dum än att öppna munnen och undanröja alla tvivel.
            Missförstå mig rätt

            Kommentera


            • #7
              Nätgruppen FRIS har hittat hit ser jag.
              Samma dynga sprids som vanligt. Nodaddy eller Anders34 - vad säger det oss. Varför kan ni inte stå för vad ni skriver?

              Kommentera


              • #8
                Men vad är detta för dynga? Bara svaga pojkar är rädda för feminister. Det finns ingen farlig feminism, bara farliga mansgrupper.

                Millen

                Kommentera


                • #9
                  Jag tror webforum har blivit invaderat av massa politiskt drägg.
                  Vi kanske borde ha en fråga i registreringen "Är du politiskt aktiv" (eller nåt sånt), vid ja svar så får man inte bli medlem.

                  ------------------
                  -------------------
                  Andreas Lännerberg
                  If theres nothing you can do about it - SCREW IT!
                  --------------------
                  info@jymdis.com
                  www.jymdis.com

                  Kommentera


                  • #10
                    Jag har aldrig hört talas om nodaddy tidigare, men det tycks ju onekligen väldigt oseriöst att fylla sidan med sökord som "vinyl", "korea", "riddare", "european", "programmering", "saab" plus en massa annat som inte har ett dugg med ämnet att göra. Det tyder på att de bara vill få så många träffar som möjligt i sökmotorerna. Men sökmotorerna är väl för smarta för att luras av liknande knep, så det är väl därför som jag aldrig har sett den där sidan i någon sökning efter vad som helst tidigare. Tur det i så fall, för när jag söker något, då vill jag ha förslag på sidor som berör ämnet jag söker på.

                    Alla de där exemplen på brandväggsloggar, vad bevisar de? Bara att någon, oklart vem, kanske har försökt hacka sig in. Det finns ju drösvis med scriptkiddies över hela världen som leker med NetBus. Det går inte att automatiskt utgå ifrån att det nödvändigtvis måste vara någon man känner som gör det. Här är en logg som påstås bevisa att någon har hackat sig in via ett telefonnummer? http://www.nodaddy1.f2s.com/tiger1.html
                    Det vore intressant om någon med lite kunskaper kunde förklara varför just ett telefonnummer skulle vara intressant för att komma åt en internetansluten dator, och hur det nu skulle kunna loggas av en brandvägg. Dessutom ser skärmdumpen ut att vara manipulerad.

                    Svaret på frågan, en grupp som försöker manipulera allt möjligt, som sökmotorer, brandväggsloggar etc, kör inte med något rent spel. Alltså, nodaddy tycks för mig som den farligare gruppen. Om det nu innebär någon större fara är svårt för mig att avgöra då jag inte har följt med i den där debatten, men ohederligt är det.
                    "Where has Doctor Alban gone? I shall tell you. We have killed him - you and I. We are his murderers."

                    —Friedrich Nietzsche

                    Kommentera


                    • #11
                      -> Jymdis

                      Jag tycker inte vi ska stoppa politiskt aktiva. Jag tycker det är roligt med lite debatter om politik. Dessutom, ditt utrensningskriterium skulle inte funka, det är bara de som är öppna och ärliga om var de står som stoppas på det viset. Den där anders34 verkar föra en mer dold politisk agenda. Han skulle förmodligen aldrig avslöja det vid en registrering. Nej, fram för politisk debatt, men då helt öppet!
                      "Where has Doctor Alban gone? I shall tell you. We have killed him - you and I. We are his murderers."

                      —Friedrich Nietzsche

                      Kommentera


                      • #12
                        Foljande citat direkt fran sidan:

                        [citat]-1994-05-25, Träffade Lena för första gången i mitt liv.[/citat]

                        [citat]-1994-07-28, Lena skäller ut Jan på Marstrand inför alla människorna runt omkring och förklarar att hon skall skaffa sig en ung älskare som hon kan lära upp.[/citat]

                        Varningssignal 1

                        [citat]-1994-08-10, Lena berättar att hon är ekonomiskt pank och har bara 200 kr kvar till den 15/8. Nu är hon skyldig Jan 2400 kr.[/citat]

                        Varningssignal 2

                        [citat]-1994-08-12, Vi köper förlovningsringar. Direkt efteråt frågar Lena om att slippa betala sin ring och slippa betala sin skuld.[/citat]

                        Ok bara ignorera det som hant innan da. Om det nu var sa himla oviktigt att du anda, trots tidigare incidenter, gick och forlovade dig med henne sa forstar jag inte vad detta skulle ha for relavans i sammanhanget pa din websida forutom att "svartmala" din fd.

                        [citat]-1994-08-13, Vi förlovar oss. Kalle blir till samma helg.[/citat]

                        ...ok sa aven om du ar tveksam till det hela sa gar du och skaffar barn med manniskan??? Ni hade ju bara kannt varandra i 5 stormiga (?!?!) manader!

                        Men snalla nan...du har ju sjalv gjort valet att vara tillsammans med denna kvinnan, tom nar du borde fattat att det forhallandet inte var menat att funka. Det fanns ju for f-n blinkande varnings signaler och sirener!!!

                        Vi gor alla vara val och som man baddar far man ligga. Jag tycker inte synd om dig eller din fd fru, jag tycker synd om er son. Jag tror inte heller att du ar sa oskyldig som du vill framstalla dig pa din sida, inte heller tror jag att din fru ar oskyldig. Men historier har alltid tva sidor och ska alltid tas med en nypa salt.

                        Framfor allt sa verkar det som ingen av er ar lampliga vardnadshavare for stackars Kalle, som forovrigt ar den som lider mest. Han lider antagligen inte heller mest for att han inte far traffa den ena eller andre foraldren utan snarare for att han kanner av det hat och motstand som finns i luften.

                        Och innan du borjar kafta om att jag ar nan "aggstocks bevapnad feminist" sa kan jag meddela att JAG tycker att ett barn bor traffa bada sina foraldrar, jag tycker ocksa att vart kon inte avgor vem som bast ar kapabel att ta hand om ett barn.

                        Jag star pa barnens sida, och har alltid statt pa deras sida. Det tror jag det flesta av oss vanliga normala manniskor gor, bade man och kvinnor.

                        Men att, som innan sagts, komma med fragor som redan ar mer an val besvarade det ar ingen debatt. Du vill bara bli bekraftad. Fa bekraftat att det ar ok att gora som du gor, att det ar fel vad ditt x gor. Att Kalle mar skit hos sin mamma, att hon ar "stord" och att du borde ta hand om honom.

                        Om du for en sekund tror att jag tycker att det ar ok att du skriver pa din sida att din x "borde ta tabletter" for att lugna ner sig om "hon inte kan klara av mammarollen" sa ar svaret nej. Om du tror att jag bryr mig om huruvida din sida ar godkand av en rad myndigheter sa nej, sorry...inte det minsta. Jag tanker inte halla med dig. Jag kanner dig inte, jag kanner inte heller din fd fru. Att jag helt plotsligt skulle uttala mig om, och pa sa satt bekrafta dig och din berattelse maste val anda klassas som rent fortal?

                        Bete dig som en vuxen manniska for F-N! Det forsta du borde gora ar att ta ner sidan, inte for att den ar olaglig utan for att du pa sa satt visar att du innehar nagot ja-la sunt fornuft och att du bryr dig om ditt barn. Det finns andra satt att fa ratt, att visa att du har rattigheter, att du kanner dig orattvist behandlad och for att visa att du alskar din son och vill traffa honom. Det finns satt som inte skadar och fornedrar andra manniskor, bade stora och sma.

                        Det du haller pa med nu visar bara att du ar en lika dalig (om vi nu ska anvanda din ordalag, for det vet vi ju i arlighetens namn inte) foralder som Kalles mamma.

                        /A



                        [Redigerat av annesophie den 02 dec 2001]
                        http://www.hasthelargehadroncolliderdestroyedearthyet.com/

                        Kommentera


                        • #13
                          madmax:
                          [citat]Nätgruppen FRIS har hittat hit ser jag.[/citat]
                          Det verkar som du också har hittat hit. Jag antar att du är verksam i det andra lägret?

                          Millen:
                          [citat]Bara svaga pojkar är rädda för feminister. Det finns ingen farlig feminism, bara farliga mansgrupper.[/citat]
                          Det finns säkerligen farlig feminism eller åtminstone farliga grupper som påstår sig föra en feministisk kamp likväl som det finns farliga mansgrupper. Livet är inte så enkelt att man kan dela in folk i onda och goda grupper, i vart fall inte i det liv jag lever, men du kanske lever i ett förtrollat trallala-land där allt är svart och vitt?

                          Jag väntar med spänning på att nästa flykting från något patetiskt ingrott internetkrig skall komma hit till wF och börja propagera, för att sedan följas av dess motståndare som med darrande händer registrerar sig för att attackera tillbaka. Först var det det helt osannolikt patetiska hästforum-kriget (!) och nu har elden flyttats över till ett infekterat mammor och pappor-krig. Vad blir nästa krig? En förvirrad yngling från nordichardware.com som flyttar hit och börjar propagera för AMD-processorer för att sedan följas av sina Pentium-nemesisar, eller en förtryckt medlem av något Bridge-forum?

                          Jeeezus vilka dårar det finns.

                          Fast jag måste erkänna att jag finner stor glädje och humor i att läsa nodaddys analyser av brandväggsloggarna samt det faktum att han fick stryk av sin tjej, det är humor av världsklass!

                          ------------------
                          det finns ingen.info tillgänglig.

                          "inside every human being there's an american trying to get out".

                          [Redigerat av sgtpepper den 02 dec 2001]

                          Kommentera


                          • #14
                            [citat]En förvirrad yngling från nordichardware.com som flyttar hit och börjar propagera för AMD-processorer för att sedan följas av sina Pentium-nemesisar[/citat]Det finns redan en avdelning för dessa här på webforum http://program.webforum.nu/forumdisp...=20&LastLogin=
                            "Where has Doctor Alban gone? I shall tell you. We have killed him - you and I. We are his murderers."

                            —Friedrich Nietzsche

                            Kommentera


                            • #15
                              NordicHardware.. uuuuh.
                              OBS!!!! JAG ÄR DYSLEKTIKER OCH STAVAR OFTA FEL.

                              Kommentera

                              Working...
                              X