Meddelande

Minska
No announcement yet.

Vi har utvecklat en ny typ av app för Gamers, feedback uppskattas!

Minska
X
 • Filter
 • Klockan
 • Show
Clear All
new posts

 • Vi har utvecklat en ny typ av app för Gamers, feedback uppskattas!

  Hejsan

  Vi är ett team här i Sverige som under 1 års tid har utvecklat en Android app som heter Upcomer. Vi har precis lanserat och skulle väldigt gärna vilja få feedback från er gamers här på webForum (om det finns några?). Om ni är nyfikna på team, finansiering och utveckling kan vi svara på sånt också. Vi arbetar bland annat mycket med data science och big data.

  Så vad gör appen?
  Upcomer är det bästa och enklaste sättet för gamers att hålla sig uppdaterade på alla spel man är intresserad av, både släppta och kommande spel, samt spel från alla plattformar. När du valt dina spel skapas ett personligt nyhetsflöde där du får dom mest intressanta nyheterna, recensionerna, videos och esport från världens 50+ största medier inom gaming. Du kan exempelvis följa spel som LoL, Dota2, CS:GO, Uncharted 4, Dark Souls 3, Minecraft, WoW, Overwatch, The Division, BDO etc.

  Nästa vecka integreras även Twitter så att alla intressanta tweets från officiella spelutvecklarkonton hamnar i ditt personliga nyhetsflöde. Twitch, Facebook och podcast integration kommer om några månader. Vi använder avancerade algoritmer för att filtrera bort irrelevant information så att du bara får det mest intressanta, och allt skickas till dig i realtid så att du får nyheterna först! Tanken med Upcomer är alltså att du har allt intressant om dina favoritspel samlat på ett ställe.

  Tanka appen här:
  https://play.google.com/store/apps/d...id=com.upcomer

  Hemsida: http://www.upcomer.com

  Just nu finns appen bara för Android men iOS kommer senare i år. Det finns också bara Engelskt innehåll just nu, men i framtiden ska vi lägga till svenska medier.

  ​Svarar gärna på frågor här i forumet!

  Tack för oss!
Working...
X