Meddelande

Minska
No announcement yet.

Praktik!!

Minska
X
 
  • Filter
  • Klockan
  • Show
Clear All
new posts

  • Praktik!!

    Hejsan

    Jag studerar för närvarande php-utveckling på teknikhögskolan i Malmö.
    Och det är som så att vi ska ha praktik hösten 2014 i ca 4-5 månader (har inte exakt koll på hur länge då vi inte fått all info om det än).
    Så min fråga till er här är om ni vet några seriösa företag runt om Halmstad. Då jag för tillfället pendlar ner till Malmö 2 dagar i veckan. Men känner att 5 dagar kan bli lite tufft. Men måste man så måste man. (Då jag har förstått att Malmö stad har satsat väldigt mycket på it och media)

    Då det är svårt att veta om ett företag är bra eller inte att vara på innan man faktiskt har varit där. Så det är därför jag frågar lite här vad ni kan ha att rekommendera.

    Gärna företag som har en separat backend sida också, då jag hellre sitter backend än frontend då det grafiska inte riktigt är min starka sida.

    Jag tackar för alla förslag och hjälp på förhand

  • #2
    Hej,

    Förvisso väldigt långt från både Malmö och Halmstad men om det är intressant så skulle vi kanske kunna erbjuda dig en praktikplats på Malta. Vi driver ett stort antal casinoguider och har högt fokus på SEO. För oss är det väldigt viktigt att bygga upp skalbara processer för allt vi gör och till stor del arbetar vi med php. Är det något som kan vara intressant så dra iväg ett PM så kikar vi på om vi kan få ihop något vettigt. Med lite tur kanske vi rent av kan lösa boende etc så det blir ju lite mer äventyr än vad Malmö normalt erbjuder

    Skicka gärna med svar på de här frågorna i ditt PM:
    När är du färdigutbildad?
    Hur mycket kan du om CSS och html i dagsläget?
    På en skala från 1-10 hur skulle du bedömma dina PHP-kunskaper?

    Kommentera

    Working...
    X