Meddelande

Minska
No announcement yet.

PHP-utvecklare för lanserad molntjänst sökes

Minska
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Show
Clear All
new posts

 • PHP-utvecklare för lanserad molntjänst sökes

  Vänligen notera ersättningsformen för detta engagemang: uppskjuten betalning + bonus när verksamheten genererar tillräckligt med pengar och/eller delägarskap.
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Jag har arbetat som upphandlingskonsult inom IT- och telekombranschen i tretton år och dessförinnan med försäljning under minst lika många år. Erfarenheterna av detta har jag använt för att skapa en molntjänst som ska hjälpa företag, myndigheter och föreningar att hålla koll på alla sina avtal.

  Tjänsten heter Trimport (www.trimport.se) och den lanserades i slutet av november 2013. Gensvaret har varit väldigt positivt, men som i många start-ups lider projektet brist på resurser för både försäljning/marknadsföring och utveckling. I det här inlägget beskrivs vilka förstärkningar som behövs för underhåll och vidareutveckling av tjänsten.

  Vi söker dig som är duktig på php, MySQL och på web (CSS, HTML, java script och jQuery). Dessutom bör du ha erfarenhet av eller ha lätt för att sätta dig in i Zend Framework och Doctrine. Vana vid Linux är ett plus. Du bör kunna lägga minst åtta timmar per vecka, helst mer, på detta projekt. Du bör vara tillräckligt motiverad för att kunna sätta dig in i ett relativt komplext system.

  Förutom ett litet bidrag från Tillväxtverket har jag finansierat utvecklingen själv och finansieringen har varit en trång sektor för tempot i projektet. Jag kan erbjuda uppskjutet arvode plus bonus när verksamheten genererar tillräckligt med pengar och vill du engagera dig djupare i verksamheten kan vi diskutera delägarskap. De exakta formerna får vi försöka anpassa till vår gemensamma situation.

  Jag ser framför mig att du är egenföretagare, att du har en anställning på deltid eller anställning på heltid och mycket fritid eller att du är student med tidigare arbetslivserfarenhet från området.

  Tveka inte att höra av dig om du tror att du har rätt profil. Jag ber dig dock observera och respektera att vi inte har några som helst möjligheter att lära upp dig. Du måste ha erfarenhet av att ha jobbat med de specificerade verktygen och miljöerna. Däremot kommer du naturligtvis få en introduktion till hur systemet är uppbyggt. Du blir en del av ett litet, men engagerat team. Jag tror du har entreprenöriell ådra och triggas av att vara med och bygga något som skapar nytta för användarna.

  Kontakta mig, Per Karlbom, på per@trimsoft.se eller 070-627 54 42. Jag ser fram emot att höra av dig.
Working...
X