Meddelande

Minska
No announcement yet.

Webbutvecklare PHP sökes (gärna i Stockholm)

Minska
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Show
Clear All
new posts

 • Webbutvecklare PHP sökes (gärna i Stockholm)

  Framtidsutveckling AB jobbar med utbildning, yrkesvägledning och arbetsmarknadsfrågor. Vi driver flera webbplatser utvecklade i CakePHP och WordPress: GymnasieGuiden.se, YHGuiden.se, Fråga SYV, YHGuiden Antagning och Framtid.se. Tidigare har Framtidsutveckling arbetat med långsiktiga relationer med webbyråer och externa utvecklare men försöker nu bygga upp ett litet kompetent team inhouse.

  Vi söker därför nu en andra webbutvecklare, helst full-stack, för att kunna komplettera existerande kompetens. Vi sitter vid Slussen i Stockholm men är ett ganska litet företag där många valt att jobba hemifrån. Några medarbetare jobbar också från Lund och Göteborg. Denna flexibilitet gäller egentligen för alla och vi tillämpar starkt principen om frihet under ansvar, dvs. så länge man klarar av att kommunicera och levererar som förväntat så spelar det ingen roll om man är på kontoret fem dagar i veckan eller ej. Men vi tror att det enklaste vore om du som söker är på pendelavstånd till Stockholm. (Ibland är det lättast att ta upp saker i ett vanligt möte.)

  Du har minst något års erfarenhet av webbutveckling, antingen frilans, inhouse eller på byrå. Du kan HTML, CSS (LESS), JS (JQuery) och objektorienterad PHP. Kanske har du erfarenhet av CakePHP, kanske inte, men oavsett tror vi att du som duktig utvecklare inte har problem att sätta dig in i ett nytt ramverk. Kunskaper om Linux, TDD och serverdrift är meriterande. För dig är Git eller liknande versionshantering en självklarhet i ett professionellt arbetsflöde.

  Arbetet kräver en känsla för detaljer och vilja att förbättra befintliga produkter. En del projekt är korta och handlar om att täppa till upptäckta buggar eller förändra vyer. Andra är långa och kan handla om att skapa nya webbplatser eller digitala tjänster.

  Anställningsform: Tillsvidare.
  Omfattning: 75%-100%, enligt ök.

  Låter detta intressant? Maila ditt CV och/eller GitHub-länk till johan@framtid.se!
  Johan Norberg, webbutvecklare.

  @GitHub

  Läs min blogg
Working...
X