Meddelande

Minska
No announcement yet.

iPad och Wordfeud

Minska
X
 • Filter
 • Klockan
 • Show
Clear All
new posts

 • iPad och Wordfeud

  Jag brukar spela Wordfeud med mamma när jag inte är i Stockholm. Min padda har alltid pipit till och det har kommit en siffra i Wordfeuds ikon om spelet legat i bakgrunden. Antingen för att paddan varit låst (skärmsläckare) eller att jag suttit och tittat på någon film.

  Men sedan några dagar gör den inte det längre. Den verkar inte längre köra i bakgrunden utan uppdaterar först när jag öppnar spelet.

  Jag uppgraderade till iOS 7.0.6 för några dagar sen och efter det fungerade det fortfarande ett par dagar eller så. När jag påpekade det för mamma och tyckte det var irriterande svarade hon att hon alltid varit tvungen att öppna spelet för att se om någon spelat.

  Jag har Googlat en del men inte hittat något utom att man ska konfigurera VPN. Men det verkar ha att göra med att använda den mobilt. Jag använder WIFI i lokalt nätverk.
  Jag har hittat något som heter "Bakgrundsuppdatering" i inställningarna. Wordfeud är inte listad där och jag har inte kommit på något sätt att lägga till den där. Ska man kunna det?

  Någon som har några tips att komma med?
  http://tumba25.net

 • #2
  Kan det vara en inställning i notisceentret?
  // Nicro

  En dator gör att du kan slösa bort tiden på ett effektivt sätt.

  www.nicrobild.se www.nicro.se

  Kommentera


  • #3
   Nicrosoft skrev: Visa inlägg
   Kan det vara en inställning i notisceentret?
   Allt är påslaget där.
   http://tumba25.net

   Kommentera


   • #4
    Raderade spelet och installerade om. Nu funkar det som avsett. Ska göra samma på mammas padda nästa gång jag är i den trakten.
    http://tumba25.net

    Kommentera

    Working...
    X