Hade problem med att konfa det trådlösa, det var ett Utilityprogram till det
trådlösa kortet som spökade. Men det är löst nu.

Stängde jag av tjänsten så hjälpte inte det utan var tvungen att hindra programmet att starta. Så vad är skillnaden, att stänga av en tjänst eller att helt enkelt ta bort den i bootfilen?
Eller är det som alltid, man måste se till att starta om datorn för att förändringen ska gå igenom?