View Full Version : Mystiskt fel i London !
En bekant var i London över helgen och från ett ITcafe skulle denne gå in på www.livsstilsbutik.com (http://www.livsstilsbutik.com) men det gick inte alls...
Det enda som kom upp var ett polismärke av nått slag och en text att det inte var tillåtet att visa den sidan el dyl...
Vad kan det bero på när sidan inte innehåller varken warez eller snusk ...
------------------
BIRE
http://www.lifestyleshop.nu
webmaster@livsstilsbutik.com
Kanske förstod att sidan var svensk, och vi svenskar kanske anses vara oviktiga inom IT, därav har hela england blockat alla svenska hemsidor.
Eller så vill dem bara slippa konkkurensen, därav blockat alla svenska sidor så inga engelsmän skall se hur bra vi svenskar är på att göra hemsidor?
Ha det!
------------------
Mvh
Patrik
aka Brimba
www.datormaklarna.se (http://www.datormaklarna.se)
patrik@datormaklarna.se
Anders Johansson
2000-04-17, 11:58
:e
Förmodligen så fick man inte besöka utländska sidor från det nätet.
------------------
MVH
Anders a part of webAvis
aj2000@mail.bip.net
:e Kan det va så enkelt Anders ?
------------------
BIRE
http://www.lifestyleshop.nu
webmaster@livsstilsbutik.com
Anders Johansson
2000-04-18, 08:15
:e
Nej då,
Jag har hört att det finns något kul system i England som kollar upp ägaren av siten och sedan synkroniserar det med ett förbrytarregister.
Om resultatet är positivt får användaren inte besöka förbrytarens hemsida.
:e :e :e
------------------
MVH
Anders a part of webAvis
aj2000@mail.bip.net
Morr... :e
------------------
BIRE
http://www.lifestyleshop.nu
webmaster@livsstilsbutik.com
Handlar antagligen om något filterprogram som IT-cafeet själva installerat. Dessa program är ju som bekant inte helt tillförlitliga (speciellt när det handlar om sidor på "främmande" språk).
Ser att metataggen innehåller ordet "underground". Kan ju vara det ordet som filtret reagerar på t.ex.
------------------
Robban < robban@lipogram.com >
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.